NB I

Legenda a Videoton kispadján?

Információink szerint a megfelelő papírokkal rendelkező Disztl László siet Pető Tamás segítségére a Videotonnál.

Disztl László

Játékosként a Videoton, a Honvéd és a belga FC Bruges csapatában is megfordult. A címeres mezt 28 alkalommal húzta magára.

Az 1997-1998-as szezonban dolgozott már vezetőedzőként Székesfehérváron, de irányította a ZTE és a Veszprém csapatát is.
Jelenleg a Videoton II. vezetőedzője.

A Rangadó.hu információ szerint egyre biztosabb, hogy a „népakarat” elsodorta Pintér Attila korábbi szövetségi kapitányt a Videoton kispadjáról. Erről tegnap elsőként számolt be honlapunk.

Úgy tudjuk, a klub azonnal elkezdte keresni a megoldást, hiszen a jelenlegi megbízott edző az MLSZ szabályai szerint októbert 19-ig töltheti be ezt a tisztséget. Pető Tamás ugyanis nem rendelkezik UEFA Pro Licence-szel.

Pető munkáját többször dicsérték Székesfehérváron, a szurkolók is elfogadják, így nem csoda, hogy klubhoz közeli forrásunk szerint kézenfekvő lépésre szánják el magukat a Videotonnál: a csapat vezetőedzőjének kinevezik Disztl Lászlót, a klub legendáját, aki jelenleg a Videoton II. mestere, rendelkezik a megfelelő papírokkal, Pető Tamás pedig másodedzőként folytathatja vezetőedzőként elkezdett munkáját.

A Nemzeti Sport mai száma egyébként arról ír, hogy Horváth Ferenc, a Szigetszentmiklós edzője a legesélyesebb a posztra.

Olvasói sztorik