NB I

Videoton: itt a fordulat, Pintér mégsem jön?

Állítólag a klubelnök visszatáncol, mert túl nagy volt a szurkolói elégedetlenség. Egyelőre Pető Tamás marad a Vidi edzője.

Kapcsolódó cikkek

A hét végi, Puskás Akadémia elleni bajnoki meccsen a fehérvári lelátóról folyamatosan hallatszott a szurkolók tltakozása a sajtó szerint ezen a héten kinevezendő új tréner, Pintér Attila személye ellen. A Rangadó.hu is közölt összeállítást azokból, az internetes fórumokon található megnyilvánulásokból, melyek a fehérvári drukkerek elkeseredését és tiltakozását jelezték a volt szövetségi kapitány szerződtetésével kapcsolatban.

A legújabb, nem hivatalos, de klubhoz közeli információink szerint valószínűleg a “közakarat” hatására fordulat állhat be az ügyben és Pintér Attila – aki eddig egyszer sem ismerte el, hogy megegyezett volna a klubbal – mégsem lesz a Videoton edzője.

Informátorunk annyit mondott, Garancsi István klubelnök valószínűleg meggondolja magát, miután az ő, valamint Kovács Ferenc és Orbán Viktor elképzelése állhat szemben a szurkolók százainak tiltakozásával. Mindez egyelőre csak találgatás, de úgy tűnik jelen pillanatban, a következő napokban még Pető Tamás, az ideiglenes edző marad a kispadon. Utódot viszont találni kell, mert Pető megfelelő edzői képesítés hiányában már csak rövid ideig vezetheti a csapatot.

Olvasói sztorik