NB I

FTC: „Nagy Ádám két éven belül külföldre igazol”

A CMG ügynökség tulajdonosai szerint Kádár Tamás pedig hamarosan a Bundesligában köthet ki.

Kapcsolódó cikkek

Kedd délelőtt már beszámoltunk róla, hogy a CMG ügynökség tulajdonosai, Pataky Tibor és Kövesdi Viktor a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszéltek az általuk képviselt játékosokról. Elmondták, szerintük a jelenleg az Egyesült Államokban szereplő Németh Krisztián előbb-utóbb visszatér Európába, de emellett több válogatott labdarúgóról is szó esett.

– Akire különösen oda fogunk figyelni az Eb-selejtezőkön, az Kádár Tamás. Az utóbbi időben két poszton, bal oldali és belső védőként is nagyszerűen játszik Lengyelországban – fogalmazott Pataky.

– A nagy meglepetés Nagy Ádám, akinek jó nézni a játékát, a Ferencvárosban és a válogatottban is szinte hiba nélkül játssza le meccseit, ami ennyi idős korban figyelemre méltó – tette hozzá a Ferencváros 20 éves középpályásáról szólva.

„Kockáztassuk meg, hogy két év múlva ő nem Magyarországon fog játszani” – mondta Szombathy Pál műsorvezető, amire Kövesdi Viktortól érkezett a válasz: „Szerintünk nem.”

A lengyel Lech Poznanban szereplő Kádár Tamás szintén erősebb bajnokságba igazol, ha így folytatja.

– Tamás egy nagyon komoly klubba szerződött. Minden lengyel mérkőzés tele van Bundesliga-csapatok megfigyelőivel, de ott vannak az angolok és a spanyolok is. Lengyelország előttünk jár ebben – mondta Pataky.

„Fogjuk őt még Bundesliga-csapatban látni” – vetette fel ismét Szombathy Pál, amire jött a válasz a menedzserektől: „Szerintünk igen, kívánjuk neki!”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik