NB I

Horvát edzőpárost igazolt a Puskás Akadémia

Kapcsolódó cikkek

Ismét erősített a Puskás Akadémia szakmai stábja. Varga Károly lett az U16–U19 csapatok szekcióvezetője, az U17-es csapat vezetését pedig két kiváló szakember, Ivica Kulesevic és Dino Skender veszik át.

Kulesevic az Adidas Nemzetközi Akadémián kezdte vezetőedzői pályafutását, ezt követően nyolc évet az NK Osijek utánpótláscsapatainak vezetőedzője volt, majd kiemelkedő szakmai tudásának köszönhetően a nagycsapat élére került, végül a HNK Rijeka után érkezett Felcsútra.

– Mind edzőként, mind játékosként rengeteg tapasztalatot szereztem, nehéz is lenne kiemelni, hogy hol tanultam a legtöbbet, de a legfontosabb, hogy most itt vagyok, és izgatottan várom az új kihívásokat. Úgy gondolom, hogy a sikeresség a tehetségesség, a szorgalom és a tanulásvágy megfelelő elegyében rejlik. Ezeket igyekszünk erősíteni a csapatban – mondta a klub honlapjánaka neves edző.

Dino Skender az NK Osijek csapatánál segítette először Kulesevic munkáját, és a jó munkakapcsolat, valamint az eredményesség miatt a Rijekához is követte őt.

– Először felmérjük, hogy milyen szinten vannak a fiatal játékosok és az eredményeik szerint kezdünk el velük foglalkozni. Szisztematikusan, lépésről lépésre fogunk haladni, hogy a csapat minél többet tudjon fejlődni ittlétünk alatt – mondta a segédedzőként most már a Puskás Akadémiát segítő Skender.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik