NB I

Zsótér Donát: azonnal elájultam

RANGADÓ EXKLUZÍV! Nyilatkozott honlapunknak a Puskás Akadémia autóbalesetet szenvedő játékosa.

Ahogy azt megírtuk: pénteken szerencsés kimenetelű autóbalesetet szenvedett Zsótér Donát, a Puskás Akadémia NB I-es csapatának kisteleki játékosa. Az utánpótlás-válogatott tehetsége edzésre indult, amikor a csapattársa, Kocsis Gergő által vezetett autóval felborultak.

– Nem hajtottunk gyorsan, ám amikor Gergő előzni kezdett egy autót, az valami miatt hirtelen nagyot fékezett, amire a barátom nem számított. Előbb balra, majd jobbra rántotta a kormányt, az autónk megpördült, beleszaladt az árokba, ahonnan „visszapattant” az úttestre. Totálkáros lett. Én már az első pördülésnél elveszítettem az eszméletemet, elájultam, Gergő húzott ki a füstölgő autóból – mondta a 19 éves Zsótér Donát, akit az eset után a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállítottak agyrázkódással, vasárnap azonban már hazaengedték.

A játékosnak viszontagságos a szezonja: az U20-as vb-ről sérülten tért haza, így az évad elejét kihagyta. Az utóbbi hetekben a Diósgyőr és a Ferencváros ellen csereként már pályára léphetett a Puskás Akadémiában, előbbi találkozón megszerezte első NB I-es gólját is, ám a csapat Videoton elleni, 3–2-es vereséggel végződő bajnokiját a baleset miatt kihagyta.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!