NB I

Bertus: a válogatott a következő cél

A Vasast is elkapná a Paks 25 éves középpályása.

Kapcsolódó cikkek

Bertus Lajos, a Paks középpályása múlt szombaton, a Debrecen elleni bajnoki napján ünnepelte 25. születésnapját. A találkozó 1-1-re végződött, amivel a játékos nem feltétlenül volt elégedett. A klub honlapjának elmondta, megtalálta a helyét a Tolna megyei együttesben, és most már az a cél hajtja, hogy innen harcoljon ki magának válogatott-meghívót.

– Megtaláltam a helyemet, a csapatomat, azt a közeget, ami nekem igazán fekszik, nincs okom panaszra. Van még egy álmom, szeretnék egyszer a válogatottba is bekerülni. Ehhez még sokat kell fejlődnöm, de ezért dolgozom minden nap – szögezte le Bertus Lajos.

Szombaton a Vasas vendége lesz a Paks az OTP Bank Liga 11. fordulójában. Az újonc angyalföldiek ellen is a három pont a cél Csertői Aurél csapatánál.

– Három pontért megyünk Angyalföldre, mert nem szeretnénk lejjebb kerülni a tabellán. A mostani bajnokság igen kiélezett, így minden egyes pontra nagy szükség van. Hiszem, hogy ha mindenki kihozza magából azt, ami benne van, akkor meg lehet a győzelem a Vasas otthonában is!

Olvasói sztorik