NB I

Visszatérés előtt Ugrai és Leandro

A Szombathelyi Haladás hetek óta sérült labdarúgói talán már szombaton, Diósgyőrben pályára léphetnek.

Kapcsolódó cikkek

A Haladás két támadójára, Ugrai Rolandra és Leandro Martinezre hetek óta nem számíthat Mészöly Géza vezetőedző. Hiányukat megsínyli a csapat eredményessége, hiszen tíz bajnokin csak nyolc gólig jutottak. Ugrai hasfalizom sérülése miatt augusztus 29-én, Békéscsabán, Martínez belső oldalszalag-sérülése miatt augusztus 22-én, Újpesten játszott utoljára bajnokit.

– A múlt héten elkezdtem a futóedzéseket, emellett konditeremben is készültem – nyilatkozta a klub honlapjánUgrai Roland. – A tervek szerint halad a felépülésem, a héten már a csapattal edzek, a hét közepétől teljes értékű munkát végezhetek. Néhány mozdulatnál még tompa fájdalmat érzek, de ez már nem a korábbi, szúró érzés. Jó úton járok tehát, de semmit sem szeretnék elkapkodni, ugyanis könnyen kiújulhat ez a fajta sérülés. Másrészt volt, aki fél évig küszködött vele. Négy hétig semmit sem mozoghattam, és noha fizikálisan nincs gondom, egyelőre csak abban reménykedem, hogy szombaton kerettag leszek.

Martínez nem csak Szombathelyen, hanem Olaszországban is végezte a rehabilitációt, hétfőn már bekapcsolódott a munkába, és könnyen lehet, hogy szombaton pályára léphet Diósgyőrben. Dudás Ádám viszont továbbra sem játszhat, a támadó térde nem bírta a terhelést. és ismét nem edzhet. Ami Raffaele Alcibiadét illeti, vélhetően a héten eldől, hogy Szombathelyen marad, vagy távozik az olasz középhátvéd.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!