NB I

Hidegre tették a Haladást – galéria

Sárváron jártak a szombathelyiek; rehabilitációs nap volt.

Kapcsolódó cikkek

Idegenbeli győri napokat tart a Haladás (szerdán Pénzügyőr a kupában, a jövő héten Diósgyőr a bajnokságban…), ám eközben sem feledkeznek meg arról, hogy az edzésprogramba újabb elemeket is csempésszenek – írja a haladasfc.hu.

A Vasas ellen készülő keret Sárvárra látogatott, ahol a négycsillagos Hotel Bassiana vendégszeretetét élvezhették a szombathelyi fiúk. A Mészöly Géza vezette stáb hamar lehűtötte a kedélyeket: nem pezsgőfürdőzhettek a labdarúgók, hiszen először hidegterápiát írtak elő számukra.

Kétkamrás helyiségbe léphettek be Halmosiék: először fél percen keresztül mínusz ötven fokon akklimatizálódtak, majd két és fél percre a mínusz 130 fokra kerültek. Bármennyire is kevésnek hangzanak ezek a számok, ez mégsem az a hideg hőmérséklet, amit télen érezhetünk, hiszen itt a kamrában nincs pára. A rehabilitáció tökéletes formája a krioterápia: sérülések, műtétek után a gyógyulási időt nagy mértékben csökkenti, hiszen elindítja, felturbózza a test öngyógyító folyamatait. Fokozza a teljesítményt, megújítja a bőrt, javítja a közérzetet.

A hidegterápia után kardioedzés következett, Garami Zsolt pedig mindenkinek a mért adatait azonnal értékelte is. A gépek után pedig aranykezek következtek, hiszen Jakab Ferenc és Váradi Gábor masszőrök vették kezelésbe az izmokat.

Olvasói sztorik