NB I

Hetekig nem játszhat a Haladás kulcsembere

Leandro Martínez felépülése a vártnál jóval több időt vesz igénybe.

Kapcsolódó cikkek

A négy mérkőzésre eltiltott Iszlai Bence mellett két támadójára, Ugrai Rolandra és Leandro Martínezre sem számíthat a Bp. Honvéd elleni bajnokin Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője. Martínez még augusztus 22-én, az Újpest ellen sérült meg, akkor két hetet jósoltak a visszatérésére. A zöld-fehérek trénere a haladasfc.hu érdeklődésére nyilatkozott a két csatár állapotáról.

– Ugrai egy kicsit hamarabb lehet kész a bevetésre, viszont Martíneznek néhány hétre még szüksége van ahhoz, hogy játszani tudjon. Rehabilitációs edzéseket kell végeznie, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy pályára tudjon lépni a következő időszakban – mondta Mészöly Géza.

– Agresszív és motivált Honvédra számítunk, hiszen a múlt héten beleszaladtak egy vereségbe hazai pályán, és az az érzésem, hogy ezt nagyon ki akarják javítani – folytatta meccs előtti várakozásairól a Haladás vezetőedzője. – Mi szeretnénk folytatni azt a jó sorozatot, amit már a bajnokság eleje óta megkezdtünk. Régen játszottunk hazai pályán, jó néhány hét eltelt a Paks elleni mérkőzés óta, és jóleső érzés volt számunkra, hogy a szurkolóink idegenben is figyelték a játékunkat. Érezzük a városon belül is, hogy nagyon támogatják a csapatot, és figyelik a szereplésünket. Olyan felfogásban kell játszanunk a Honvéd ellen is, mint utoljára hazai pályán a Paks ellen. A Honvédot nagyon gyors, lendületes játékosok alkotják, ráadásul nagyon jól fejelő labdarúgók is vannak a csapatukban. Nagyon oda kell figyelnünk a rögzített helyzetekre, mert azokban is nagyon erős a Honvéd. A gyors játékosaik révén a kontráik is veszélyesek. Youla nagyon ért a gólszerzéshez, ő a kispestiek első számú gólfelelőse, a szélsőik pedig nagyon gyorsak. A középpályán ott van Kamber, vagy éppen Vasziljevics, akit jól ismerek az Újpestből, és úgy gondolom, hogy vele is erősödtek.

Olvasói sztorik