NB I

A győztes gól csak hab a tortán

A Vasas ellen betaláló Kulcsár Tamás a legjobban annak örült, hogy végre pályára tudott lépni.

Kapcsolódó cikkek

A Vasas otthonában aratott 1-0-s győzelme után a negyedik helyen áll az OTP Bank Liga tabelláján a DVSC. A debreceniek győztes találatát a szünetben beálló Kulcsár Tamás lőtte a 77. percben. A 32 éves csatárnak ez volt az első gólja az idei bajnokságban, az eddigi meccseken ugyanis sérülés miatt csak egyszer tudott játszani, ráadásul utoljára tavaly októberben volt eredményes az NB I-ben. A góllal visszatérő Kulcsár a Rangadónak értékelte az angyalföldiek ellen mérkőzést.

– A legfontosabb, hogy nyerni tudtunk, hiszen ebben a tizenkét csapatos bajnokságban a Fradin kívül szinte mindenki élet-halál harcot vív – kezdte Kulcsár Tamás. – Az a helyzet, hogy nagyon könnyű ott lenni az elején és a végén is. Itt most csak az eredményesség fontos, nincsenek olyan jó meccsek és sziporkázó játék, de biztos vagyok benne, hogy a szurkolók az eredményekkel is kiegyeznek. Szombaton egy masszív, jól összerakott Vasassal találkoztunk, és már az első percektől éreztem, hogy ez egygólos találkozó lesz. Szerencsére azt az egy gólt mi tudtuk lőni.

– Milyen érzés volt győztes góllal visszatérni a pályára?
– Abszolút jó! Többször poénkodtam a srácokkal, hogy már majdnem egy éve nem rúgtam gólt. Voltak eltiltásaim, a tavaszom nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, az idő pedig csak telt-múlt. Nagyon örülök, hogy győztes gólt tudtam szerezni, de a legjobban annak örültem, hogy végre pályára tudtam lépni úgy, hogy nem hátráltatott semmi. Az már csak a hab a tortán, hogy a találatommal meg is nyertük a meccset.

Olvasói sztorik