NB I

Lehet, hogy Kamber rúgja a következőt

Két büntetőt is kihagyott a három bajnoki óta gólképtelen Honvéd; a kupában sem várnak könnyű továbbjutást.

Kapcsolódó cikkek

Még mindig az élvonal második legeredményesebb csapatának mondhatja magát a Bp. Honvéd, annak ellenére is, hogy az együttes az elmúlt három fordulóban nem talált az ellenfelek kapujába. A kispestiek a Felcsút elleni hazai mérkőzésen 0-0-t értek el, majd a Vasastól kikaptak 1-0-ra, míg legutóbb Szombathelyen játszottak gól nélküli meccset.

Utóbbi két találkozón két tizenegyes is kimaradt: a Vasas ellen Youla löketét védte az ellenfél kapusa, míg a Haladás elleni találkozón Király Gábor járt túl Vernes Richárd eszén. Aggodalomra azonban nincs okuk a kispesti vezetőknek, adott esetben ugyanis a három találatával a házi góllövőlista élén álló Djordje Kamber is bevethető a büntetőknél.

– A Haladás ellen sem mutattak rossz játékot, mégsem sikerült megszerezniük a három pontot.
– Szerintem nagyon jól játszottunk, jó taktikai dolgokat csináltunk. Úgy éreztem, több helyzetünk volt, mint a Haladásnak, de nem tudtunk gólt lőni. Az utolsó három meccsen ez volt a legnagyobb problémánk: nem tudtunk betalálni – mondta a Rangadó.hu érdeklődésére Djordje Kamber.

– Mi lehetett a gond ezeken a találkozókon?
– Nem tudom megmondani. A Vasas ellen rosszul játszottunk, legutóbb viszont már jól futballoztunk, mindent végrehajtottunk, amit az edzéseken gyakoroltunk, de nem tudtunk gólokat lőni. Kis dolog hiányzik csak a játékunkból, de pontosan én sem tudom, mi az. A Vasas és a Haladás ellen is kimaradt egy-egy tizenegyes, egyszerűen nem ment a góllövés.

– Ön vállalná adott esetben a következő büntetőt?
– A vezetőedző hatásköre eldönteni, hogy ki rúgja, többek között velem is beszélt már erről.

– Két mérkőzés is vár a csapatra a héten. Bonyhádon mennyire lesz nehéz dolguk?
– Szombaton volt a bajnokink, szerdán lesz a kupameccs. Két és fél óra utazás vár ránk, nem számítok könnyű találkozóra. Megyei első osztályú ellenféllel játszunk, de nem számítok arra, hogy könnyen rúgjuk majd a gólokat. Vasárnap is volt edzésünk, sokat beszéltünk erről a találkozóról. Koncentrálnunk kell, és tovább kell jutni. Utána a Diósgyőr ellen folytatjuk, az is nehéz meccs lesz.

Olvasói sztorik