NB I

Juhász Roland szerződést hosszabbított

A Videoton válogatott középhátvédje új megállapodása 2018-ig szól Székesfehérváron.

Kapcsolódó cikkek

Juhász Roland három és fél éve érkezett Székesfehérvárra, féléves kölcsönjátékot követően 2013 júliusában lett végleg a Videoton labdarúgója. Vasárnap 2018-ig meghosszabbította a szerződését – írja a vidi.hu.

A ceglédi születésű játékos az első osztályban az MTK színeiben mutatkozott be, majd 2005 és 2013 között a belga Anderlecht játékosa volt. Több mint 11 éve meghatározó tagja a magyar válogatottnak, 88 fellépésen hat gólt szerzett. Négyszeres belga-, kétszeres magyar bajnok, 25 mérkőzésen szerzett öt góljával és remek védőjátékával fontos szerepe volt a második fehérvári bajnoki cím megszerzésében. Jelenlegi klubja színeiben 56 élvonalbeli, hét Magyar Kupa- és négy nemzetközi tétmérkőzésen tíz alkalommal volt eredményes.

– Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnom a Vidivel, és újabb három évig játszhatok itt, Székesfehérváron. A tárgyalások zökkenőmentesen zajlottak, végig éreztem, hogy a klub bízik bennem, számít rám, és továbbra is komoly célokért fogunk küzdeni, ez pedig nagy motiváció számomra. A hosszútávú terveim közt szerepel, hogy miután befejezem az aktív labdarúgást, ne szakadjak el teljesen ettől a csodálatos sportágtól, és a Viditől sem – mondta Juhász Roland a szerződés aláírása után.

– Boldog vagyok, hogy Juhász Roli a hosszútávú szerződés aláírásával elkötelezte magát a klub céljai mellett. Magyarországon nagyon kevés ilyen karakterű labdarúgó van, beleértve a külföldieket is. Roli igazi vezéregyéniség nem csak a pályán, hanem az öltözőben is. Nagy fegyvertény, hogy a legnagyobb értékünket sikerült megtartanunk – emelte ki Roland szerződés-hosszabbításának jelentőségét Kovács Zoltán sportigazgató.

Olvasói sztorik