NB I

Prukner nem zárja ki a visszatérést

Dárdai Pállal jó irányba indult el a válogatott, Bernd Storckról viszont nem mond véleményt.

Kapcsolódó cikkek

Keveset hallani manapság Prukner László felől. A Ferencváros korábbi vezetőedzője, az M4 televízió állandó szakértője 2011-ben tevékenykedett Zalaegerszegen, majd visszatért Kaposvárra, idén nyártól azonban új munkahelye van. Erről kérdezte most a Rangadó.hu.

– Hol dolgozik jelenleg?
– A Testnevelési Egyetemen vagyok, részben a kancellárián, részben pedig oktatóként tevékenykedem – mondta Prukner László.

– Hol képzeli el a jövőjét? Visszatérne az NB I-be, vagy hosszútávon maradna a felsőoktatásban?
– Jól érzem magam a Testnevelési Egyetemen, de nem zárom ki a visszatérés lehetőségét. Adott esetben akár az oktatás mellett is vállalnám az edzősködést.

– Volt megkeresése? Hol dolgozna szívesen?
– Egyelőre nem kerestek meg. Azt gondolom, a futballban nincs olyan, hogy valahol szívesen dolgoznék. Ha jön egy lehetőség, akkor meg kell ragadni.

– Mi a véleménye a válogatottnál zajló folyamatokról?
– Úgy gondolom, amikor az MLSZ vezetése Dárdai Pál mellett rakta le a voksát, jó irányba indult el a válogatott. Jó közösség alakult ki, aminek az volt az alapja, hogy sokan ismerték őt személyesen, csapattársak voltak. A kényszerű edzőváltást követően a válogatottat átvevő Bernd Storckról inkább nem mondok véleményt.

Olvasói sztorik