NB I

A CB nem szervez több kivetítős meccsnézést

Kapcsolódó cikkek

A magyar–román Európa-bajnoki selejtező alatt tapasztalt rendbontások miatt a Carpathian Brigade elnevezésű szurkolói csoport nem szervez több kivetítős meccsnézést a magyar válogatott mérkőzéseinek idején. Erről a Facebookon publikált közleményt a szervezet:

„Tisztelt szurkolótársak!

A magyar–román közös kivetítős meccsnézés és a belfasti idegenbeli túránk után engedjetek meg néhány gondolatot tőlünk, az utóbbi napok eseményeivel kapcsolatban.

Először is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki lehetőségeihez mérten támogatta rendezvényünket. Óriási segítség volt ez nekünk! Sajnálatos módon egyáltalán nem így terveztük ezt az estét, és a rendezvény alatt történt atrocitások miatt sajnos nem áll módunkban több hasonló rendezvényt szervezni. Ennek számos oka van, de csak néhányat emelnénk ki, a teljesség igénye nélkül. A rongálással és a szurkolótársaink bántalmazásával sajnos nem tudunk azonosulni (térfigyelő kamerák lerúgása, vagy egy mentős szurkolótársunk fizikai bántalmazása, stb.).

Ezek mellett sajnos nem tudunk szó nélkül elmenni, ezekre a cselekedetekre nincs magyarázat. Egyúttal meg szeretnénk köszönni a többség közreműködését, már ami a szervezők kérését illette! Példátlan volt az az összefogás is, hogy egymást és a bajban lévőket segítettük!

Bízunk benne, hogy a hátralévő meccseken számunkra kedvező eredményeket fogunk elérni, és az athéni túrát követően, évtizedek után végre egy rangos nemzetközi eseményen vehet részt a nemzeti tizenegy!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

CB’09”

Olvasói sztorik