NB I

Juhász: a sérülésem teljesen rendbe jött

Lang Ádám is azt emelte ki, hogy nem szabad túlpörögve pályára lépni péntek este.

Kapcsolódó cikkek

A magyar válogatott pénteken 20.45-től sorsdöntő fontosságú mérkőzést játszik a Groupama Arénában a románok legjobbjai ellen. A Videoton FC két védője, Juhász Roland és Lang Ádám is tagja a keretnek, és a rutinos játékosról Bernd Storck szövetségi kapitány a csütörtöki sajtótájékoztatón elmondta, hogy kiújult a sérülése, ezért bizonytalan a játéka. Ezzel szemben ő maga avidi.hu oldalon azt nyilatkozta, hogy kutya baja…

– Mindenki nagyon várja már a péntek esti mérkőzést. Mi is érzékeljük itt Telkiben azt a felfokozott várakozást, amely a románok elleni mérkőzést megelőzi – kezdte Juhász Roland. – Úgy érzem, a csapat ezt nagyon jól kezeli, és nem vagyunk túlpörögve. Számunkra minden válogatott mérkőzés ugyanolyan fontos. Nagyon gyorsan megtaláltuk a közös hangot Bernd Storckkal, aki jól ismeri a válogatottat, hiszen már hosszabb ideje itt dolgozik Magyarországon, és eddig is belelátott a felnőtt válogatott munkájába. Biztos, hogy kiváló hangulat lesz az Üllői úti arénában péntek este, nekünk azonban higgadtnak kell maradnunk. Szerencsére a sérülésem már teljesen rendbe jött, százszázalékos állapotban várom a meccset.

Egyébként az elmúlt napokban az MLSZ honlapján is eltérő információk jelentek meg Juhász állapotáról. Bernd Storck szövetségi kapitány a hétfői sajtótájékoztatón azt mondta, hogy mindenki egészséges, aztán az elnökségi ülés tudósításában már sérültként emlegették.

Lang Ádám elmesélte, hogy a taktikai elemek gyakorlása mellett igen aprólékosan elemezték a román válogatottat.

– Úgy gondolom, a szakmai stáb ennél jobban nem készíthetett volna fel bennünket a péntek esti mérkőzésre. Természetesen voltak olyan közös programok az elmúlt napokban, amelyeknek az volt a lényege, hogy egy kicsit elvonja a figyelmünket a románok elleni összecsapásról, hiszen az nem jó, ha éjjel-nappal csak erre a mérkőzésre gondolnánk – magyarázta Lang Ádám. – Az egyik este elmentünk egy közös vacsorára, csütörtökön délben sétálni voltunk, majd egy kávézóban kötöttünk ki, de emellett különböző játékokkal tudunk Telkiben kikapcsolódni, van lehetőség például biliárdozni vagy éppen ping-pongozni is. Nagyon fontos, hogy nem szabad túlpörögnünk, végig higgadtnak kell maradnunk. Egyelőre csak a románok elleni meccsre készülünk, majd szombattól fogunk a hétfői, észak-írek elleni meccsre koncentrálni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik