NB I

Kondás Elemér bocsánatot kért a szurkolóktól

A Debrecen vezetőedzője megtörte a hallatást, és szót ejtette a drukkerekkel való viszonyáról.

Kapcsolódó cikkek

A bajnokságot a várakozásoknál sokkal gyengébben kezdő Debrecen vezetőedzője, Kondás Elemér eddig kitért a szurkolókkal való rossz viszonyáról szóló kérdések elől, most azonban azt kéri, ne haragudjanak rá.

„A szurkoló olyan, amilyen, láttunk már olyat is, aki teljesen mindegy, hogy mi történik, szurkol a saját csapatának, tudjuk, hogy itt nem ez a trendi. Itt ha jól játszol, az természetes, ha nem játszol jól, akkor meg gyenge vagy” – eredetileg ezzel a nyilatkozatával haragította magára a Loki-drukkereket Kondás Elemér három hete.

A DVSC mestere a Haladás elleni elveszített meccs után nyilatkozott így a sajtótájékoztatón, amikor arról kérdezték, mit szól a lelátóról érkező kritikákhoz.

A nyilatkozaton nem vették jó néven a debreceni szurkolók. Egy héttel később a diósgyőri meccsen az ultrák saját csapatuk edzőjét támadták lelátói koreográfiájukkal. Kondás Elemért azóta többször kérdezték a szurkolókkal való viszonyáról (legutóbb vasárnap, a Videoton ellen elveszített meccs után), de mindeddig kitért a kérdés megválaszolása elől.

Hétfőn délelőtt a Debrecen Televízió sportműsorának stábja kérdezte a Loki mesterét a fehérvári meccsről, és természetesen szóba kerültek a szurkolók is.

– Úgy gondolom, hogy mindenkinek megadtam és megadom a tiszteletet, amit visszafelé is elvárok természetesen. Amit mondtam, szerintem nem volt abban semmi sértő, nem is állt szándékomban megsérteni senkit, szó sincs erről, hogy akarattal valakit megsértettem volna, ha valaki mégis ezt sértésnek vette volna, őt arra kérem, hogy ne haragudjon” – idézi Kondás Elemér szavait a dehir.hu.

Olvasói sztorik