NB I

Vass Ádám a Videotonról: „Nem jobbak, mint mi!”

Az MTK tapasztalt középpályásának éjjel lánya született.

Kapcsolódó cikkek

Emlékezetes éjszakán van túl az MTK tapasztalt középpályása, Vass Ádám, hiszen csütörtökre virradóra megszületett kislánya, Zoé, aki az édesanyjához hasonlóan jól van és egészséges. Az ifjú apuka a délelőtti sajtótájékoztatón magabiztosan fogalmazott a vasárnapi, Videoton elleni bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban, amelyre a Vasas angyalföldi stadionjában kerül sor.

– Mindent tudunk, amit tudni kell a Videotonról. Nekünk egyáltalán nem kell azzal foglalkoznunk, hogy az ő házuk táján éppen milyen dolgok történnek. Egy edzőváltás lehet pozitív és negatív is egy csapat számára, de nekünk saját magunkkal kell foglalkoznunk, és csak arra gondolni, hogy meg fogjuk nyerni a mérkőzést. Szerintem minden esélyünk megvan erre. Jó csapatnak tartjuk a Videotont, de biztos vagyok benne, hogy nem jobbak, mint mi. Úgy gondolom, a három pontot meg fogjuk tudni szerezni – jelentett ki Vass Ádám.

Az elmúlt hónapokban szinte folyamatosan izomsérülésekkel bajlódó fiatal középhátvéd, Baki Ákos elmondta, hogy továbbra sincs százszázalékos állapotban, egyelőre gyógytornásszal dolgozik a konditeremben. Hamarosan elkezdheti a szabadtéri munkát is, de azt még nem tudja, mikor edzhet ismét a csapattal.

Poór Patrik térde szintén nem volt egészséges a közelmúltban, de úgy nyilatkozott, hogy immár újra százszázalékos állapotnak örvend, és ha László Csaba vezetőedző is úgy látja, akkor a vasárnapi mérkőzésen visszatérhet a pályára.

Olvasói sztorik