NB I

Varga József újra edzésbe áll

Hamarosan Szakály Péter is elkezdi a teljes értékű munkát.

Kapcsolódó cikkek

A korábban sérüléssel bajlódó debreceniek közül Varga József szerdától a csapattal edz, de az még kérdéses, hogy a Ferencváros ellen pályára tud-e lépni. A részleges combhajlítóizom-szakadás után lábadozó csapatkapitányunk, Szakály Péter hétfőn kezdi a teljes értékű munkát – írja a DVSC honlapja.

Tisza Tibor a legutóbbi, Diósgyőr elleni mérkőzést is kihagyta már, mivel a combfeszítőjében részlegesen elszakadt az izom. Jövő hét elején megy kontrollra, addig nem tud a szakmai stáb rendelkezésére állni. Nagy Zoltán is sérüléssel bajlódik, a védőnek a belső oldalszalagjával van gond. Szerdán több vizsgálat vár rá, ekkor derül ki, mennyit kell kihagynia.

Lázár Pál a csapattal edz. A porcműtéten korábban átesett jobbhátvéd egy időben már teljes értékű munkát végzett, de utána lett egy kisebb sérülése, emiatt nem tudott mérkőzéseken játszani. Most azonban ismét teljes értékű munkát végez. A szerb kapus, Nenad Novakovics a rehabilitációját végzi, míg az Achilles-ín műtéten átesett Ludánszki Bence most kezdte el a munkát, de természetesen még külön a többiektől.

Olvasói sztorik