NB I

Százgólos szezonja is volt, most hosszabbított a Puskással

Sallai Roland 19 NB I-es mérkőzésen már pályára léphetett, most három évre írt alá.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A 19. NB I-es mérkőzése után Sallai Rolanddal szerződést hosszabbított a Puskás Akadémia. A mindössze 18 éves játékos már eddig is az akadémia kiemelkedő növendékének számított, 17 évesen mutatkozott be a felnőtt élvonalban, miközben állandó tagja a korosztályos válogatottaknak – írja a klubhonlap.

Sallainak volt olyan szezonja az utánpótlásban, amelyben több mint száz gólt szerzett. Takács Mihály főigazgató a szerződés aláírásakor csak megerősítette, amit a szakemberek már régóta mondanak Sallairól, hogy a magyar labdarúgás egyik nagy reménységét nevelte ki a Puskás Akadémia, egy olyan egyéniséget, aki mindkét lábával ügyes, és kiváló helyzetfelismeréssel, váratlan húzásokkal is képes meglepni a sokkal rutinosabb ellenfeleit is.

A főigazgató reméli, hogy példaértékűvé válik az akadémisták számára, hogy a még mindig csak 18 éves Sallai Roland a 19. NB I-es mérkőzését követően írta alá új szerződését. Sallai híres látványos góljairól is, több nemzetközi mérkőzésen szerzett félpályás gólt és tavaly harmadik lett az év magyar góljainak eredményhirdetésén a Panathinaikosz elleni találatával.

Olvasói sztorik