NB I

A Vasas ügyvezetője beszólt Böde Daninak

„Győztesként ennél sokkal elegánsabbnak illik lenni.”

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Három meccs, három vereség, nulla pont – ez az újonc Vasas FC mutatója eddig az NB I-ben. Sorrendben a Diósgyőr, az Újpest és a Ferencváros verte meg az angyalföldieket, akik így kiesőhelyen állnak a tabellán. A klub honlapján Vancsa Miklós értékelte az első három fordulót.

– Nagyon sajnáljuk, hogy az első három fordulóban nem tudtunk pontokat szerezni, ám ez már a nehéz sorsolás ismeretében benne volt a levegőben – nyilatkozta Vancsa Miklós. – A nagy számban pályán lévő fiataljainknak – az FTC ellen a meccs bizonyos szakaszában egyszerre nyolc 21 éven aluli volt a pályán – még kell szokniuk az első osztály légkörét. Hiszünk abban, hogy ezt bajnoki évet az NB I-ben maradással abszolváljuk, és azt követően éppen a sok fiatal játékosunk miatt szép jövő vár csapatunkra.

A klubvezető érdekes módon ezután a Ferencváros csatára, Böde Dániel mérkőzés utáni nyilatkozatát kommentálta és minősítette.

– Rendkívül furcsának találtam, hogy arról értekezett, vajon a Vasas mások ellen is felszívja-e magát, és nem is értettem, honnan jöttek ilyen gondolatai? Győztesként ennél sokkal elegánsabbnak illik lenni. A Zeljeznicar elleni kiesést követően Gera Zoltán szavai kicsit másként hangzottak, példaértékűek voltak, és nem emlékszem, hogy Böde akkor olyan nagyon kiállt volna a nyilvánosság elé. Azt tisztán látni kell, hogy mások a pénzügyi lehetőségei az említett bosnyák csapatnak, nekünk és a Ferencvárosnak. Szerintem egy intelligens és szimpatikus sportember úgy nem nyilatkozik, ahogy Böde tette, főleg azért nem, mert egykor ő is volt fiatal és lelkes. Példát vehetett volna egyébként az edzőjéről, Thomas Dollról, aki nagyon reálisan és a Vasas iránti tisztelettel értékelte a történteket – magyarázta Vancsa Miklós.

Olvasói sztorik