NB I

Vasas: négy hiányzó a Fradi ellen

Debreceni András, Czvitkovics Péter és Novák Csanád játékára nincs túl sok esély.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A szombat esti, Ferencváros elleni meccsre készülő Vasas FC csütörtök délelőtti edzésén már egy mérkőzéskeretre való játékossal tudott dolgozni Szanyó Károly edző, ami jelentős előrelépés a hét elejei tucatnyi létszámhoz viszonyítva – írja a klub honlapja.

Visszatért a csapathoz az elmúlt három napot Telkiben, az U21-es válogatottal töltő Nagy Gergely, Hangya Szilveszter, Vida Máté és Osváth Attila, mindannyian egészségesek.

Ez azonban nem mondható el mindenkiről. Grúz Tamás az elmúlt napokban kisebb combizom-fáradtságra panaszkodott, így kihagyott néhány edzést és pihentette a lábát, hogy a hétvégén bevethető legyen. Ma azonban már teljes értékű edzésmunkát végzett a középhátvéd.

Debreceni András ugyan már két-három hete együtt edz a társaival, de meccshiánnyal küszködik, emiatt kérdéses a hétvégi játéka. Czvitkovics Péter szombati pályára lépésére egyre kevesebb az esély. Mint ismert, a középpályás már a múlt héten is térdfájdalmakkal bajlódott. Az Újpest elleni mérkőzés 53. percében le is kellett cserélni. A térdízületeiben felgyülemlett folyadékot eltávolították és injekciókúrára fogták. Emiatt a héten már csak a csapattól külön, könnyített mozgásokat végzett, és ma sem tudott társaival együtt készülni.

A Kecskemétről igazolt középcsatár, Novák Csanád ma sem tudott együtt dolgozni a többiekkel, amiben az Újpest ellen elszenvedett bokasérülése akadályozta. Tomiszlav Pajovics biztosan nem játszhat szombaton az FTC ellen, mivel kiállítása miatt az MLSZ fegyelmi bizottsága egy mérkőzésre eltiltotta.

Olvasói sztorik