NB I

Vasziljevics nem igazolt Ausztriába

A korábbi újpesti csapatkapitány két török klubbal tárgyal, de magyar kérője is akad.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Korábban tényként jelent meg a hazai sportsajtóban, hogy az osztrák harmadosztályú SC Ritzing együttesébe igazolt az Újpesttől szezon közben távozó Dusan Vasziljevics. A játékos érkezését az osztrák együttes honlapja is megerősítette, sőt az átigazolásokkal foglalkozó német Transfermarkt is a csapat keretébe jelölte.

A lila-fehérek korábbi csapatkapitánya a Rangadó.hu érdeklődésére azonban cáfolta a hírt. A 33 éves középpályás elmondta, egyelőre csak formában tartja magát az osztrák klubnál.

– Nem igazoltam még Ritzingbe. Ismerem az edzőt és a sportigazgatót, és megbeszéltem velük, hogy a csapattal tréningezek, mert nem akartam, hogy edzéshiányban szenvedjek. Több lehetőségem is van, de még mindig nem döntöttem el, hogy hol folytatom. Még picit várok – jegyezte meg Dusan Vasziljevics.

A rutinos szerb játékosnak más külföldi és magyar érdeklődői is akadnak, de arra is van esély, hogy végül Ausztriába írjon alá.

– Ha nem úgy lesz, ahogy tervezem elsődlegesen, akkor lehetséges, hogy decemberig a Ritzingnél maradok. A klubnak nagy céljai vannak, fel akarnak jutni a másodosztályba. Szerintem jó csapatuk van, és a körülmények is nagyon ideálisak. Törökországból két csapattal is tárgyalok, illetve Magyarországról is van egy megkeresésem. A jövő héten szerintem már mindenképp eldől a sorsom.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik