NB I

Kapcsolatfelvétel a Haladás és a Sopron között

Ahogy a Rangadó.hu nemrégiben elsőként megírta: felvetődött a szombathelyi klub és az SVSE együttműködése.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Ahogy a Rangadó.hu néhány napja elsőként megírta: a Szombathelyi Swietelsky-Haladás kezdeményezte a kapcsolatfelvételt az NB II ötödik helyen végző soproni klub vezetőivel. Minderre azután került sor, hogy az SVSE a héten megszerezte a szükséges önkormányzati hozzájárulást, ami lehetőséget biztosít számára, hogy ismét elinduljon a másodosztályban.

A Haladás az NB III-ban kívánta elindítani második csapatát, így biztosítva az utánpótlásból kikerülő játékosoknak egy felnőtt bajnokságban való szereplés lehetőségét, hogy az NB I-es keretbe kerülők már folyamatos tétmérkőzéseken edződhessenek.

A szombathelyiek most azt vizsgálják, hogy az NB III helyett egy stabil NB II-es együttessel milyen lehetőségei lennének a Haladás fiatal játékosainak rutint szerezni a bajnoki mérkőzéseken. Megtörtént tehát a kapcsolatfelvétel a vasi megyeszékhely csapata és a soproniak között – írja a haladas.hu.

A szombathelyiek csütörtökön sajtótájékoztatót is tartottak, amelyen bejelentették, hogy a Swietelsky Vasúttechnika Kft. meghosszabbította névadó szponzori szerződését, a cég további három évig támogatja a Haladást.

Olvasói sztorik