NB I

Kondásnak jól jönne Coulibaly

A francia támadóval folynak a tárgyalások, tudnák használni a debreceni csapatnál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Ezen a héten már két fronton kell helyt állnia a DVSC-TEVA csapatának, hiszen csütörtökön az Európa Liga második selejtezőkörében Rigában, a Skonto FC otthonában szerepel, hétvégén pedig kezdődik a magyar bajnokság. A DVSC az első fordulóban, vasárnap az újonc Békéscsaba vendége lesz.

Hogy mire lehet elég a Loki kerete, arról Kondás Elemér vezetőedző beszélt a Debrecen Televízió Esti Közelkép című műsorában. Kondás elmondta, veszélyes ellenfélnek tartja a Skontót, egy vagy több idegenbeli gól sokat jelenthetne a továbbjutás szempontjából.

Szóba került Adamo Coulibaly helyzete. Az elmúlt két évet a franciaországi RC Lensben töltő egykori Loki-csatár most szabadon igazolható, és a DVSC szeretné visszacsábítani.

Coulibalyval folynak a tárgyalások, hasznos tagja volt korábban a csapatnak, ismerjük, ő is ismeri a közeget, a játékostársakat, így „biztos vagyok benne, hogy tudnánk használni” – mondta róla a DVSC edzője. Coulibalyn kívül újabb igazolásokkal nem terveznek, ha felépülnek a sérültek, teljes lesz a csapat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik