NB I

Adamo Coulibaly visszatér Debrecenbe?

A francia csatár is megtekintette a DVSC győztes edzőmeccsét, mert tárgyalásban áll a klubbal.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Debreceni VSC-TEVA – Olimpia Baia Mare (román) 3-1 (1-1)
Debrecen-Pallag, játékvezető: Solymosi
DVSC: Radosevics – Nagy Z., Máté P. (Morozov a szünetben), Szilvási (Szatmári, a szünetben), Sós – Bereczki, Zsidai (Berdó, a szünetben), Mihelics (Szécsi M. a szünetben), Tisza – Castillion, Balogh N. Edző: Kondás Elemér
Gólszerzők: Castillion (38., 60.), Szécsi (86.), illetve Deac (45+2.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A román másodosztályban szereplő Nagybánya (Olimpia Baia Mare) együttesét fogadta a DVSC felkészülési mérkőzésen, a Debrecen-Pallagon található akadémián.

A találkozót megtekintette egy régi ismerős, a hajdúságiak korábbi támadója, Adamo Coulibaly is, aki jelenleg tárgyalásokat folytat a DVSC-vel. A csatár az elmúlt két idényt a francia Lens csapatánál töltötte először a másodosztályban, legutóbb pedig az élvonalban.

A mérkőzés első félidejében végig a DVSC-TEVA irányította a játék. A 38. percben az újonnan igazolt holland csatár, a lett Skonto FC elleni Európa Liga-selejtezőre nem nevezett Geoffrey Castillion révén megszerezték a vezetést a hazaiak. Egy mélységi passz után 11 méterről lőtt a hálóba (1-0). A játékrész hosszabbításában kétszer is megvillantak a románok, az egyik közeli lövést Radosevics bravúrral védte, utána azonban egy szögletet követően egy kipattanót Deac 20 méterről a kapuba továbbította (1-1).

A második félidőben sem változott a játék képe, a Loki nagy mezőnyfölényben futballozott, és helyzetekben sem volt hiány. A hatvanadik percben Castillon már a második gólját szerezte: Szécsi a balösszekötő helyéről bepörgetett, érkezett a holland támadó, aki közelről a hálóba lőtt (2-1). Ezután is sok lehetőségük volt a házigazdáknak, hogy növeljék az előnyüket: Balogh Norbert, Tisza Tibor és Szécsi Márk előtt is adódtak lehetőségek, utóbbi a 86. percben be is talált, kialakítva ezzel a 3-1-es végeredményt – tudósított a dvsc.hu.

Olvasói sztorik