NB I

Bori Gábor: két év Vasas

A DVTK-tól távozó rutinos játékos aláírta új szerződését az élvonalban újonc angyalföldieknél. Frissítve!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu értesülése szerint szerdán aláírta két évre szóló szerződését az élvonalban újonc Vasas FC-nél a Diósgyőrből távozó Bori Gábor. Ez később a klub honlapjais megerősítette.

A rutinos játékos korábban az MTK, az Újpest, a Kecskemét és a Paks csapatát is erősítette, illetve külföldön is megfordult. Legutóbb Diósgyőrben szerepelt, de a tavaszt kölcsönben már Angyalföldön töltötte, és alapemberként tevékeny részese volt a bajnoki cím megszerzésének, és a feljutásnak. Eddigi karrierje során 239 élvonalbeli mérkőzést játszott.

Információnkat a játékos ügyeit intéző menedzseriroda részéről Illés Zoltán megerősítette, és hangsúlyozta: köszönet illeti a diósgyőri vezetőket a korrekt hozzáállásukért, hiszen élő szerződése ellenére ingyen elengedték Bori Gábort.

– Nagyon örülök, hogy sikerült a Diósgyőrrel és Gáborral is megállapodnunk. Gabi bebizonyította, hogy a Vasas csapatáért mindent megtesz a pályán, a számára nem éppen ideális, jobbhátvéd posztján – mondta Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója.

– Az elmúlt NB II-es félév arra jó volt, hogy sikerült beilleszkednem egy jó csapatba. Továbbra is minden igyekezetemmel azon leszek, hogy hasznára legyek az együttesnek – fogalmazott Bori Gábor.

Olvasói sztorik