NB I

Újpesti kulcsember a Fradiban?

A bosnyák Aszmir Szuljics lehet a Ferencváros következő nagy fogása az átigazolási időszakban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Már javában zajlanak az Európa Liga-selejtező küzdelmei, az NB I-ben pedig a hétvégén rendezik az első fordulót, de a jelek szerint a Ferencváros további erősítéseket tervez, hiszen az átigazolási időszaknak még nincs vége.

A legutóbbi bejelentés a szombathelyi Radó András megszerzése volt, a ckozep.hu nevű szurkolói portál pedig kedden azt írta: „nem hivatalos információk alapján az újpesti Szuljicsot is csábítjuk az Üllői útra.”

A 23 éves bosnyák támadó korábban már elmondta, hogy valószínűleg nem marad jelenlegi csapatában a következő szezonban. A közelmúltban a Nemzeti Sportnak azt nyilatkozta, hogy bár elutazik a lilák belgiumi edzőtáborába, ennek ellenére továbbra is van esély rá, hogy klubot váltson, és külföldön folytassa. Ugyanakkor, elmondása szerint még az sem zárható ki, hogy Magyarországon belül cserél csapatot, vagyis egy másik NB I-es klubhoz igazol.

Szuljics összesen 45 mérkőzésen lépett pályára Újpesten, négy gólt rúgott. Az előző szezonban 26 találkozón háromszor sikerült betalálnia, hat sárga és egy piros lapot gyűjtött be.

Olvasói sztorik