NB I

U-válogatottak írtak alá Diósgyőrben

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Aláírta élete első profi szerződését Diósgyőrben Fazekas Máté és Lakatos László. Mindketten sokszoros utánpótlás válogatottak, és mind a ketten nagyon keményen dolgoztak azért, hogy profinak mondhassák magukat – írja a klub honlapja.

Fazekas kicsi gyerekkora óta a DVTK labdarúgója, Lakatos László három évvel ezelőtt csatlakozott a klubhoz.

– Két olyan fiatalember kapott most szerződést, akik az utánpótlásunkban dolgozó szakemberek szerint korosztályukban a legjobbak közé tartoznak – mondta el Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója. – Mind a ketten többször szerepeltek már a korosztályos válogatottakban. Előttük a jövő, csak rajtuk múlik, milyen karriert futnak majd be. Mi a magunk részéről minden segítséget megadunk nekik ahhoz, hogy a legmagasabb szinten is megmutathassák tudásukat.

– Azzal, hogy a nevelőegyesületemben és a kedvenc csapatomban kaptam szerződést, egy álom vált valóra – mondta el Fazekas Máté. – Szeretném megköszönni az eddigi edzőimnek, hiszen nélkülük ez nem sikerülhetett volna. Köszönöm a vezetőségnek a bizalmat, igyekszem majd meghálálni. Hajrá Diósgyőr!

– Hálás vagyok én is az edzőimnek, akik nagyon sokat segítettek és foglalkoztak velem az elmúlt három évben – tette hozzá Lakatos László. – Rengeteget köszönhetek ennek a klubnak, bízom abban, hogy hamarosan vissza tudok majd adni valamennyit abból, amit itt kaptam.

Olvasói sztorik