NB I

Többen vinnék a diósgyőri fiatalt

Nemes Milánnak a DVTK-n kívül két NB I-es, egy NB II-es és egy külföldi konkrét ajánlata van.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Diósgyőr 18 éves balhátvédje, Nemes Milán idén tavasszal mutatkozott be az élvonalban, bár találóbb, ha úgy fogalmazunk, berobbant a felnőttek mezőnyébe, hiszen a megbízott edző, Vitelki Zoltán jóvoltából a Győri ETO, a Nyíregyháza és az MTK elleni győztes meccseket is végigjátszotta, ráadásul úgy teljesített, mintha évek óta az NB I-ben szerepelne.

A Rangadó.hu érdeklődésére a miskolciak saját nevelésű tehetségének ügynöke elmondta: a játékos úgy érzi, az új vezetőedző, Bekő Balázs is számít rá. Bár szerződést még nem írt alá, továbbra is szeretne helyet szerezni a kezdőcsapatban, hiszen nagy álma, hogy huzamosabb ideig a DVTK labdarúgója legyen, illetve mihamarabb bekerüljön az U20-válogatottba.

Ugyanakkor a jó teljesítményével más csapatok figyelmét is felkeltette. Olyan ajánlatokkal várták, amelyekre soha nem gondolt volna, még egy évvel ezelőtt sem. Meglepődött, milyen magasra taksálják, mert nem gondolta, hogy ilyen hamar eléri mindezt.

Az NB I-ből a DVTK-n kívül két, az NB II-ből egy, külföldről szintén egy konkrét ajánlata van. Az ügynöke azt mondta neki, ne lepődjön meg ezen, hiszen saját maga vívta ki a jó teljesítményével.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik