NB I

Kecskemétről igazolt a Vasasba

A fiatal középpályást, Szivacski Donátot minden bizonnyal kölcsönadják az angyalföldiek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Hétfőn reggel újabb tehetséges játékost igazolt a Vasas, ugyanis Vancsa Miklós ügyvezető és az U19-es válogatott alapembere, Szivacski Donát hároméves szerződést írt alá – olvasható a klub honlapján. A szegedi születésű védekező középpályás Kecskemét előtt egy évet eltöltött a Bp. Honvédnál is. Már hét alkalommal pályára lépett az NB I-ben, és öt Ligakupa-találkozón szerepelt.

Az elmúlt hetekben nagy volt az érdeklődés iránta, több NB I-es és NB II-es csapat is szerette volna megszerezni a szabadon igazolható játékost, de mint Vancsa Miklós elmondta, a Vasas volt a leggyorsabb.

– Biztos vagyok benne, hogy nagyon szép jövő vár rá a Vasasban, szisztematikusan szeretnénk felépíteni, amibe a korából adódóan az is beleférhet, hogy kölcsönadjuk az NB II-be az első időszakban. Nem titok, hogy jelentkező van bőven, hiszen tehetséges, korosztályos válogatott játékosról van szó – magyarázta Vancsa.

Szivacski elmondta: számára nagyon fontos a játéklehetőség, így egy esetleges kölcsönadást is örömmel venne, ezt előre is tisztázták.

Olvasói sztorik