NB I

Alcibiade: mégis Haladás

Radó András iránt külföldi és magyar csapatok is érdeklődnek; négy próbajátékostól elköszöntek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Honlapunk nemrég közölt interjút Mészöly Gézával, a Szombathelyi Haladás vezetőedzőjével. A szakembert a próbajátékosokról kérdeztük, akik közül Ante Batarelót és Pavel Fortot emelte ki, míg a többi labdarúgó esetében elmondta, nem nyújtottak olyan teljesítményt, ami arról győzte volna meg a szakmai stábot, hogy érdemes őket szerződtetni.

Tóth Miklós ügyvezető beszélt a legfrissebb fejleményekről, illetve arról is, hogy ellentétben a korábbi hírekkel, Raffaele Alcibiade mégis a Haladás játékosa lesz.

– Németh Lászlóra, Tamási Zsoltra, valamint a szerb Szlobodan Markovicsra és az elefántcsontparti Patrick Vouhora nem tart igényt a szakmai stáb, Ante Batarelóról és Pavel Fortról viszont még nem döntöttünk – mondta Tóth Miklós, a zöld-fehér klub ügyvezető igazgatója a klub hivatalos honlapjának. – Ugyanakkor a tavasszal kölcsönben nálunk futballozó Raffaele Alcibiadét megvásároltuk a Bp. Honvédtól, a védő egy évre aláírt. Ami az esetleges távozókat illeti, Radó Andrásért magyar és külföldi klubok is érdeklődnek – csapatneveket azonban nem szeretnék mondani.

A Rangadó.hu a minap írta meg, hogy értesülésünk szerint a Videoton és az Újpest verseng Radó András megszerzéséért.

Olvasói sztorik