NB I

Pákolicz és a nyíregyházi vezetők félreértették egymást

Pákolicz Dávid még nem tudja, hova igazol, de a szezon legelejét mindenképpen kihagyja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A nyár elején még biztosnak tűnt, hogy Pákolicz Dávid marad az NB III-ba visszasorolt Nyíregyháza játékosa. Szerda délelőtt a klub honlapján viszont bejelentették, hogy a rutinos középpályás mégis távozik a csapattól. A harmincéves játékos a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta: szóban valóban megállapodott a Szparival, de a vezetők végül úgy döntöttek, hogy nem hosszabbítják meg lejáró szerződését.

– Lejárt a szerződésem, és szóban ugyan korábban megállapodtunk, de valószínűleg félreértettük egymást a vezetőkkel, és végül úgy döntöttek, hogy nem hosszabbítják meg a szerződésemet. Békével váltunk el, nincs ebből semmi probléma. Nagyon megszerettem a várost, már otthon éreztem magam, de most tovább kell lépnem – mesélte Pákolicz Dávid.

A nyíregyházi színekben 134 bajnokin pályára lépő középpályás a tavasszal Achilles-ín szakadást szenvedett, és az új szezon rajtját még biztosan kénytelen kihagyni.

– Sajnos még nem épültem fel százszázalékosan, de azt gondolom, egy-két hónapon belül bevethető leszek. Maximum a bajnokság legelejéről fogok hiányozni, remélhetőleg az új csapatomban. A rehabilitáció vége felé járok, nagyon sokat javult már a lábam.

Arról azonban, hogy mi lesz a következő állomáshelye, még Pákolicz sem tud mit mondani.

– Eddig egy-két érdeklődés volt, hiszen nagyon friss a dolog. A folytatással kapcsolatban semmi konkrétumot nem tudok egyelőre mondani.

Olvasói sztorik