NB I

Tischler Patrik újra gólt lőtt

A Puskás Akadémia 1-1-et játszott a macedón KF Shkendija Tetovo elleni edzőmeccsen.

Kapcsolódó cikkek

Nemzetközi felkészülési mérkőzés
KF Shkendija Tetovo (macedón) – Puskás Akadémia FC 1-1 (0-1)
Stojnci, Szlovénia
Gólszerzők: Kirovski (50.), illetve Tischler (tizenegyesből 13.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Puskás Akadémia vasárnap Tischler Patrik góljával nyert 1-0-ra a szlovén kupagyőztes Luka Koper elleni, ausztriai felkészülési mérkőzésen. Szerdán a szlovéniai Stojnci adott otthont a felcsútiak edzőmeccsének, amelyen 1-1-es eredmény született a macedón KF Shkendija Tetovo ellen. A magyar csapat találata ezúttal is Tischler nevéhez fűződik.

A 13. percben Tischler Patrik szerzett vezetést tizenegyesből, miután Pauljevicset jól láthatóan felborították a tizenhatoson belül. A második játékrészre Robert Jarni vezetőedző a vasárnapi meccshez hasonlóan erősen megfiatalított csapatot küldött a pályára.

Az 52. percig tudtuk megőrizni az előnyt, ekkor egy egyéni hibát kihasználva egyenlített a macedón bronzérmes. A találkozó hátralévő részében mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségeik, de a lefújásig nem esett több gól – írja a klub honlapja.

– Jóval erősebb csapattal szemben léptünk pályára, mint vasárnap. Szemmel látható volt, hogy fáradtan mozgott a csapat, nehezek voltak a lábak – nyilatkozta Robert Jarni vezetőedző. – Furcsa lett volna, ha nem így van, hiszen mi nem erre találkozóra készültünk, hanem a nyári alapozó programunkat végezzük. Elég hullámzó volt a teljesítményünk, de sok jó megmozdulást láttam, egyes periódusokban kifejezetten szervezetten futballoztunk. Az eredmény másodlagos, az a lényeg, hogy ez a kilencven perc is jól szolgálta a felkészülésünket.

Olvasói sztorik