NB I

„Nem egyszerű a mai, megváltozott magyar játékospiacon üzletet kötni”

További erősítésekről tárgyal a DVTK sportigazgatója, Árki Gábor.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn este a felkészülés második hetét kezdte meg Bekő Balázs vezetőedző irányításával a Diósgyőri VTK NB I-es csapata. A keret két halasztott kezdést kért labdarúgója is befutott: Koman Vladimir gyermeke születése okán kapott engedélyt arra, hogy picivel később húzzon szerelést, mint a csapattársak többsége, míg az elefántcsontparti Georges Griffithsnek odahaza akadt olyan intézni való ügye, ami miatt azt kérte a vezetőktől, hogy pár nappal később térhessen vissza – írja a boon.hu.

Az edzésen ott volt Halmai Ramon is, aki az MTK-tól érkezett a DVTK-hoz. Elméletileg már ő is pályára léphet a DVTK idei első előkészületi meccsén, amelyet kedden 18 órától Diósgyőrben, a szlovák Rimavska Sobota gárdája ellen játszanak.

Bekő Balázst a keret bővítéséről, kialakításáról is beszélt a honlapnak.

– Nem először és nemcsak tőlem hallhatták már, hogy olyan játékosokat akarunk igazolni, akik Diósgyőrben akarnak futballozni. Ilyen az új szerzeményünk is, és az első igazolásunk is – mondta a vezetőedző. – A legfontosabb a belső védő poszt megerősítése volt, és ezen a téren sikerrel jártunk, hiszen Lipták Zoltán személyében megvan a megoldás. Az biztos, hogy nem egyszerű a mai, megváltozott magyar játékospiacon üzletet kötni, de a sportigazgatónk, Árki Gábor dolgozik, küzd rendesen.

Olvasói sztorik