NB I

Európa Liga-döntős ellen a DVTK

Az ukrán bronzérmes Dnipro is a Diósgyőr egyik ellenfele lehet a büki edzőtáborozás során.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A DVTK hétfőn elkezdi a felkészülést a következő bajnoki évadra. Bekő Balázs 18 órától a tavalyi keret tagjai mellett több fiatallal kezdi a munkát – írja a dvtk.eu.

Az előző évi keret szerződéssel rendelkező labdarúgói közül két kivétellel mindenki megjelenik majd az edzésen. Gosztonyi András külön engedéllyel kedden reggel csatlakozik a társakhoz, míg Koman Vladimir a gyermeke születése miatt később érkezik Diósgyőrbe.

Az előző idényt az U21-es csapatnál kezdő hét fiatal is Bekő Balázs irányításával kezdi meg a munkát (Bősz Levente, Egyed Balázs, Csicsvári Milán, Nemes Milán, Timkó István, Icsó Zsolt, Boros Gábor).

Ugyanakkor biztosan nem edz a csapattal a tavaly egyaránt kölcsönben szereplő Bori Gábor és Szabó Balázs, akik várhatóan a Vasasban, illetve Sopronban folytatják pályafutásukat. A sok ismerős mellett ugyanakkor új arcok is feltűnhetnek az első gyakorláson…

A Borsod Online információja szerint alakul a büki edzőtáborozás programja is, amely során a Diósgyőr összemérheti erejét az osztrák Admira, az orosz Amkar Perm, sőt az Európa Liga-döntős ukrán Dnipro csapatával is, továbbá meghívást kapott a szombathelyi Király Kupára.

A DVTK kerete

Kapusok: Antal Botond, Ivan Rados, Bősz Levente, Egyed Balázs

Mezőnyjátékosok: William Alves, Bacsa Patrik, Barczi Dávid, Bognár István, Boros Gábor, Csicsvári Milán, Csirszki Martin, Kim Ho-Jung, Szenad Huszics, Icsó Zsolt, Egerszegi Tamás, Eperjesi Gábor, Georges Griffiths, Miroszlav Grumics, Kovács Gábor, Milos Krsztics, Lazar Marjanovics, Nemes Milán, Németh Milán, Nikházi Márk, Drazsen Okuka, Szalai Vilmos, Takács Tamás, Timkó István

Később csatlakozik: Gosztonyi András, Koman Vladimir

Edzéslátogatás alól felmentve: Bori Gábor, Szabó Balázs

Olvasói sztorik