NB I

Szlovák vébé-játékost vett a Fradi

Az 58-szoros válogatott támadó, Stanislav Sesták a zöld-fehérek legfrissebb igazolása.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az FTC csütörtök délután mindenben megállapodott Stanislav Sestákkal, így a szlovák válogatott támadója a Ferencvárosban folytatja pályafutását – írja a klub honlapja.

Cristian Ramírez megvásárlása, valamint Leandro de Almeida szerződtetése után tehát tovább erősödik az Európa Liga selejtezőjére készülő csapat kerete.

Stanislav Sesták 1982. december 16-án született az Eperjesi járásban található Demétében. Hazája bajnokságában játszott a Presovban, a Slovan Bratislavában és a Zilinában is – utóbbival egy ezüst és két aranyérem volt a mérlege a szlovák élvonalban, s 99 meccsen 49 gólt jegyzett. Innen a német Bochumba vezetett az útja, majd 2.2 millió euróért szerződtette a török Ankaragücü. Később játszott a Bursasporban is, majd visszatért a Bochumhoz a német másodosztályba, és itt töltötte az elmúlt szezont.

A friss igazolás nemcsak a német és a török élvonalban állta meg a helyét, de ott volt a 2010-es világbajnokságon is. A tornán pazar gólpasszal hívta fel magára a figyelmet, a szlovák válogatottal pedig a csoportból is sikerült továbbjutniuk.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik