NB I

Vasas: Nagy Dániel távozott

A játékos kérésére közös megegyezéssel szerződést bontottak a felek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezetője és Nagy Dániel hétfőn közös megegyezéssel felbontották a játékos szerződését, amely 2016. június 30-ig szólt – írja a klub honlapja.

– Nagyon szép évet töltöttem el a Vasasnál, amit köszönök a szakmai vezetésnek és játékostársaimnak. Úgy érzem, hogy az NB I-ben nem kapnék elég játéklehetőséget, ám én még érzek magamban elég erőt, elszántságot arra, hogy harmincévesen rendszeresen játsszak egy csapatban. Ezért kértem, hogy közös megegyezéssel bontsuk fel szerződésemet, hagy próbáljak szerencsét más csapatnál – mondta Nagy Dániel.

Nagy Dániel az őszi szezonban 13 alkalommal játszott (kétszer sérülés miatt kellett meccset kihagynia), tavasszal viszont mindössze négy meccsen lépett pályára, akkor is csereként.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.