NB I

Lipták Zoltánt bejelentették Diósgyőrben

A DVTK színeiben folytatja pályafutását a kétszeres magyar bajnok, 18-szoros válogatott védő.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

FRISS:

Rövidesen megnevezik az NB III-as csapat edzőjét, de az nem Vitelki Zoltán lesz, mivel ő az U19-es keret trénere lesz. Kiderült az is, hogy Bori Gábor és Szabó Balázs mellett Csirszki Martin is klubot vált, William Alves pedig minden bizonnyal szintén távozik – írja a Borsod Online.

Korábban írtuk:

A Salgótarjánban született Lipták Zoltán az élvonalban Pápán mutatkozott be. Pályafutása során Újpesten, a Videotonban és a Győri ETO-ban, külföldön az angol másodosztályú Southamptonban lépett pályára. A székesfehérvári és a győri klubbal bajnoki aranyérmet ünnepelhetett. A Videotonban az a Bekő Balázs volt a másodedző abban az időszakban, aki most vezetőedzőként irányítja a DVTK-t. Új szerződése akkor lép életbe, amikor jogerőre emelkedik a Győri ETO és Lipták Zoltán közti elválás, de a védő már a hétfői edzésen csatlakozik új társaihoz.

– Örülök, hogy a DVTK labdarúgója lehetek. Amikor eldöntöttem, hogy Magyarországon folytatom a pályafutásomat, akkor ezzel lehetőséggel szerettem volna élni. Korábban is tetszett a diósgyőri légkör, külön motivációt jelentenek a szurkolók. A döntésben az is fontos szempont volt, hogy korábban dolgoztam együtt Árki Gáborral és Bekő Balázzsal, akikkel nagyon jó kapcsolatban vagyok – nyilatkozta Lipták Zoltán.

Olvasói sztorik