NB I

Hazahúz a szíve Simon Attilának

A tavalyi gólkirályt a lengyeleken kívül itthonról is keresik, napokon belül eldőlhet a sorsa.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem zárt jó időszakot az NB I tavalyi társgólkirálya, Simon Attila, aki az idei szezonban nagyon kevés lehetőséget kapott az osztrák élvonalbeli Wolfsberger AC együttesében. A támadó számára egyértelmű volt, hogy távozik a klubtól, korábban lengyel lehetőséget lehetett hallani a jövőjével kapcsolatban. Simon a Rangadó.hu megkeresésére elmondta, napokon belül eldől, hol folyatja pályafutását.

– Napokon belül el fog dőlni a sorsom. Egy lengyel csapatról már régebb óta szó van, illetve Magyarországról van egy-két megkeresésem, de konkrétumot még nem szeretnék mondani. Szerintem jövő hét elején már megszületik a megállapodás, és utána alá is írhatok – kezdte Simon Attila.

A 32 éves támadónak hazahúz a szíve, de a döntése előtt több szempontot is figyelembe kell vennie.

– Nem azt mondom, hogy ez a szezon megviselt, hiszen a negatív dolgokból is lehet tapasztalatokat gyűjteni és sok szempontból hasznos volt ez az egy év. Eddig szerettem Magyarországot, de ezek után még jobban megbecsülöm és nagyra értékelem, hogy itt élhetek. Az osztrákok sokkal jobban állnak nálunk, ennek ellenére nem tudnék ott lakni, mi azért sokkal jobb nép vagyunk. Ennek tudatában nyilván szeretnék hazajönni, de mérlegelnem kell a dolgok anyagi részét és a családom szempontját is. Négyéves a kislányom, és nem biztos, hogy megint ki akarnám tenni annak, hogy egy új nyelvterületre, új közegbe vigyem. Láttam rajta, hogy az első néhány hónapban küzdött. Ha már tudatában leszek a teljes ajánlatnak itthonról és külföldről is, akkor leülünk a családdal, és megvitatjuk, mi lenne a legoptimálisabb.

Olvasói sztorik