NB I

A Real Madrid nyerte a gálameccset

Éger László lőtte a 2005-ös DVSC szépítőgólját a spanyol öregfiúk ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Színes programok várták az érdeklődőket a szombat délután megrendezett Real Team Családi Napon, amelyet gyermekmérkőzések, Majka, Dér Heni és Gáspár Laci koncertjei színesítettek a debreceni Nagyerdei Stadionban.

A Magyar Hírességek – Debreceni lkonok mérkőzést 4-2-re előbbi csapat nyerte. Itt többek között Vincze Ottó, Fórián Zsolt és Balázs Pali is pályára lépett, míg a másik csapatban például Horváth Béla, Mező József, Supka Attila, Kondás Elemér és Szebeni István szerepelt.

A nap fénypontja volt, amikor a Real Madrid Legends együttese a DVSC tíz évvel ezelőtt bajnokságot nyert alakulata ellen lépett pályára.

A gálameccs kezdetén a madridiak domináltak, az első negyvenöt percben egy ziccert is értékesítettek, mégpedig Congo révén. A fordulás után sokkal többet birtokolta a labdát a Debrecen, azonban a gólokat ismét a spanyolok lőtték: Morientes ajtó-ablak helyzetből, Vallina pedig szép helyzetfelismerés nyomán talált a hálóba. A vége előtt egy perccel Éger László értékesítette a Sitku elleni szabálytalanságért megítélt büntetőt, ezzel kialakult a 1-3-as végeredmény – írja a DVSC honlapja.

A mérkőzés képgalériája ide kattintva megtekinthető!

Nemzetközi gálamérkőzés

DVSC 2005 – Real Madrid All Stars 1-3 (0-1)

Debrecen

DVSC: Csernyánszki (Tomics) – Bernáth (Virág B.), Éger, Komlósi, Nikolov (Hegedűs Gy.) – Habi – Dombi (Sitku), Madar, Sándor T., Szatmári Cs. (László) – Kerekes

Real Madrid: Contreras (Álvarez) – Velasco, Cabrera (Moran), Pavón (Martin Vázquez), Sabido (Palencia) – Aragón (Grosso), Tote (Martínez), Fernando (Amavisca), Moran (De Las Heras) – Morientes, Congo (Vallina)

Gólszerzők: Éger, illetve Congo, Morientes, Vallina

Olvasói sztorik