Hírek

Magánrepülővel jön Dzsudzsák

Annyi fontos számára a debreceni emlékmeccs, hogy rögtön a meccse után hazajön Moszkvából.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Megkezdődött a visszaszámlálás: már csak néhány nap, és szombaton 18 órától a Nagyerdei Stadionban megmérkőzik a Real Madrid Legends és a DVSC All Stars.

A Real Team Családi Napon olyan egykori madridi klasszisok lépnek pályára, mint Morientes, Amavisca, Pavón, Sanchís, Fernando, Santillana, Karembeu, Michel Salgado, vagy Robert Jarni, velük pedig a Loki tíz évvel ezelőtt bajnokságot nyert csapatának tagjai – Sándor Tamással, Dombi Tiborral, Madar Csabával az élen – néznek farkasszemet.

A legendák mellett egy mai sztár is tiszteletét teszi az eseményen, Dzsudzsák Balázs személyében. A szélső a rendezvény napján bajnoki mérkőzést játszik a Dinamo Moszkvával a Krasznodar ellen, ez azonban nem jelent számára akadályt, ugyanis a meccs után magángépre száll és elutazik Debrecenbe – írja a haon.hu. A magyar válogatott csapatkapitánya egyébként is hazautazna, hiszen az orosz bajnokság véget ér, a nemzeti csapat edzőtáborozása pedig hétfőn kezdődik.

A könnyűzenei koncertek mellett egy másik gálamérkőzés is érdekességül szolgál szombaton: a Magyar Hírességek – Debreceni Ikonok összecsapás. Előbbi csapatban ott lesz az a Vincze Ottó, aki a Ferencváros futballistájaként 1995-ben már játszott a spanyol sztárok ellen a Bajnokok Ligájában, de láthatjuk Majkát, Balázs Palit és Bárány Attilát is focimezben, míg a másik oldalon Szebeni István, Supka Attila, Kondás Elemér és Tisza Tibor is szerepel.

Jegyinformáció és további részletek a www.realteam.hu oldalon.

Olvasói sztorik