NB I

Rollerért verekedett Dombi

A DVSC 41 éves legendája megosztott néhány részletet a megjelent életrajzi könyvéből.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Bombázó címmel megjelent a DVSC legendájának, Dombi Tibornak a könyve. Ezzel kapcsolatban pénteken tartottak sajtótájékoztató a Paripa Csárdában – írja dvsc.hu.

– Nem egy sportkönyv. Ez egy emberről szól. Egy olyan emberről, aki elindult Sárrétudvariból, és a DVSC legendája lett – fogalmazott a könyv szerzője, Bereczky Attila. – Nem botránykönyv, arra senki ne számítson, hogy a szereplő kipakol. Dombi Tibor pályafutását ismerhetjük meg, mit gondol a világról, ez élet dolgairól.

És hogy mit gondol Dombi Tibor a világról: „Minden úgy van jól, ahogy van”. Ez a legenda mottója. Személyisége remekül visszatükröződik a könyvben is, amely nem mentes a humortól.

– A barátaim korábban többször mondták, hogy ha abbahagyom a pályafutásomat, mindenképpen könyvet kell írni. Aztán egy nap megkeresett egy azóta már megszűnt kiadó, és ekkor láttunk hozzá a munkához. A gyerekkoromról is olvasni lehet benne, ez a legdurvább rész, hiszen mi a falusiak között is a legfalusiabbak voltunk – mondta Dombi Tibor.

A könyvet végül a Lupuj-Book Kft. adta ki a Katona Zoltán tulajdonában lévő Szertár Sportbolt támogatásával.

A 41 éves legenda a DVSC Facebook-oldalánegy rövid részletet is megosztott:

– Nagyon kis agresszív gyerek voltam, olyan kis vadállat. Ha az óvodában kiengedtek minket az udvarra, mindig rohantunk hátra a rollerekért, amelyekből csak négy volt a fészerben. Én mindjárt az elején úgy szereztem tekintélyt, hogy ha véletlenül nem voltam benne a legjobb négyben, akkor levertem a rollerről az első szembejövőt. Akkor is, ha csaj volt, ez is mutatja, hogy már akkor is úriember voltam.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik