NB I

Nem marad el a tévéközvetítés

Képernyőre kerül péntek este az egyaránt licenc nélküli Pécs és Nyíregyháza mérkőzése.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Szárnyra kelt a pletyka, miszerint az MTVA mégsem közvetíti a Duna csatornán péntek este a Pécsi MFC – Nyíregyháza bajnoki találkozót, az NB I utolsó (30.) fordulójának nyitómeccsét. A köztévé illetékesei tartanak a balhétól, hiszen mindkét klubnál rendkívül dühösek és csalódottak, amiért nem kaptak licencet a következő idényre.

Több verzió is benne van a pakliban: nem állnak ki a csapatok; kiállnak, de aztán levonulnak; végigjátsszák a meccset, de irreálisan sok gól lesz; a játékosok a mezük alatt lévő pólón feliratokkal üzennek az MLSZ-nek, stb.

A köztelevízió vezetői tartanak valamiféle incidenstől, ezért vetődhetett fel, hogy a korábbi tervekkel ellentétben mégsem közvetítik a találkozót. A hír már az egyik reggeli rádióműsorban is elhangzott. A Rangadó.hu kora délutáni, hivatalos helyről származó értesülése szerint minden ellenkező híreszteléssel szemben lesz élő közvetítés a Duna TV-ben.

A PMFC részéről azt az információt kaptuk, hogy őket korábban értesítették a közvetítésről, arról viszont nem szólt nekik senki, hogy mégsem adja a mérkőzést a televízió, tehát ők úgy készülnek, hogy képernyőre került a búcsúmeccs.

A meccs egyébként ingyenesen tekinthető meg a helyszínen, viszont kizárólag szurkolói kártyával engedélyezett a belépés.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik