NB I

Kórházba került Kleinheisler

A Puskás Akadémia játékosa az Újpest ellen szenvedett agyrázkódást.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Szerda este a Fejér Megyei Szent György Kórház traumatológiai osztályára szállították Kleinheisler Lászlót, aki továbbra is szédülésre és rosszullétre panaszkodott. A Puskás Akadémia játékosa szombat délután az Újpest elleni mérkőzésen, egy ollózó mozdulatot követően rosszul fogott talajt és enyhe agyrázkódást szenvedett.

A találkozó után közvetlenül nem jelentkezett a probléma, de természetesen még a hétvégén teljes körű kivizsgáláson esett át a PAFC középpályása. Az enyhe agyrázkódást követően normálisnak mondhatóak a tünetek, leginkább pihenésre van szüksége a játékosnak.

Dr. Kovács Attila, a kórház orvosigazgatója is megerősítette, hogy nincs komolyabb baj, csak a biztonság kedvéért tartják bent az osztályon megfigyelésre.

– Köszönöm szépen, most már jobban vagyok. Vasárnap és hétfőn nem volt semmi problémám, igazából kedden reggel, amikor elindultam edzésre, akkor éreztem, hogy nincs minden rendben. Nem akart elmúlni a fejfájás, szédelegtem és hányingerem volt, így a biztonság kedvéért behoztak a traumatológiára. Infúziót kaptam, ami érzem, hogy segített. A doktor úr azt mondta, ha jobban leszek, akkor el is hagyhatom a kórházat – nyugtatott meg mindenkit a klub honlapján Kleinheisler László.

Olvasói sztorik