NB I

Horrordrága a finnországi meccsjegy

A magyar-litvánt már ötszáz forintért is meg lehet nézni, a finn-magyar viszont 11 ezerbe kerül.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A magyar válogatott június első felében két mérkőzést is játszik, először június 5-én, Debrecenben a litvánokat fogadja felkészülési találkozón, majd június 13-án Finnországban lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn. Az MLSZ a két meccsre egyszerre, május 18-án, hétfőn 10 órakor kezdi a jegyárusítást.

Magyarország–Litvánia

Krecz Tibor, a találkozónak otthont adó debreceni Nagyerdei Stadion marketing-igazgatója a pénteken tartott sajtótájékoztatón elmondta, a jegyek árusítása három szakaszban történik. Május 18-24. között kizárólag a debreceni klubkártyával rendelkező drukkerek vásárolhatják meg jegyeiket, a már említett ötszáz forintos áron, a kanyarba szóló belépők 750 forintba kerülnek. Ezen kívül vannak 1500 forintos belépők, illetve a legjobb jegyeket – a felezővonalhoz szólókat – 3000 forintért vehetik meg.

A második szakaszban, május 25-31. között a többi kártyatulajdonos juthat ugyanilyen áron jegyekhez, míg az utolsó héten már csak dupla áron lehet vásárolni, kivéve a felezővonalhoz szóló belépőket, amelyek 5000 forintba kerülnek majd ekkor. A VIP-jegyek egységesen 12 000 forintba kerülnek.

Finnország–Magyarország

A finnek elleni mérkőzésre június 13-án, a Helsinki Olimpiai Stadionban kerül sor. A vendégjegyek egységesen 11 ezer forintba kerülnek (az ár azonos a hazai szurkolóknak értékesített azonos kategóriájú jegyárral). Finnország legnagyobb stadionja jelenleg 40 ezer néző befogadására alkalmas. Két kilométerre található a főváros központjától. A magyar szövetség a nemzetközi előírások alapján 1800 jegyre tarthat igényt, a jegyigényléshez klubkártya vagy futballkártya szükséges. A nem magyar állampolgárok számára nem kötelező a klubkártya, de a névre szóló jegyértékesítés igen.

A magyar szurkolók a már jól ismert Ticket Express-rendszerben, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon tudnak jegyet foglalni. A jegy átvételekor a helyszínen ellenőrizni fogják a jegy átvevőjének személyazonosságát. A finn szövetség tájékoztatása szerint, ha valaki magyarként a hazai (finn) szektorok valamelyikébe vásárol jegyet, a belépését a finn labdarúgó szövetség megtagadja.

Olvasói sztorik