NB I

Kondás és Doll is beszólt a játékvezetőnek

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Paksi FC – Videoton 1-0

Csertői Aurél, Paks: – Jobban játszottunk, mint az előző három mérkőzésen. A Videoton nagyon jó csapat, ezt alá kell írni. Lehet, hogy örültek annak, hogy már bajnokok. Sikerült megnyernünk a mérkőzést, és nagyon örülünk a három pontnak. Szeretnék gratulálni a srácoknak is. Csak egy kisebb ünneplés lesz, mert szombaton rangadó vár ránk.

Joan Carrillo Milan, Videoton: – Nagyon nehéz mérkőzés volt, de erre számítottunk. A körülmények sem voltak ideálisak, hiszen a szél nagyon megnehezítette a dolgokat. Volt néhány helyzetünk nekünk is, és a Paksnak is, amely nagyon jól játszott. Nekik ezekből a helyzetekből sikerült egyet értékesíteniük, nekünk viszont nem. Ez benne van mindig a játékban, ma így sikerült.


Ferencváros – Debrecen 1-1

Thomas Doll, FTC: – Nem vagyok elégedett, mivel a bíró azért van a pályán, hogy azokban a helyzetekben, amikor szabálytalanság történik, igazságot szolgáltasson, és nem azért, hogy mindig csak az egyik csapat ellen fújjon, és az egyik csapatnak osztogassa a sárga lapokat. Gyakorlatilag tönkretette a mérkőzést. Úgy gondolom, a fiúk jól oldották meg a feladatot, de természetesen be kellett volna lőni a második gólt, és akkor eldöntöttük volna a mérkőzést. Először ezt a mérkőzést kell értékelni, a héten lesz egy Ligakupa-meccsünk, össze kell gyűjteni az erőnket, és majd meglátjuk, hány pontot fogunk gyűjteni a hátralévő meccseken. Hallottam, hogy a bíró nemzetközi meccseken is fúj, de inkább ezen a teljesítményén kéne elgondolkodnia. Nem lehet a csapat szemére hányni semmit, jó mérkőzést játszottunk, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de nem lőttük be a második gólt, ez volt az egyetlen hiba.

Kondás Elemér, DVSC: – Elégedett kell, hogy legyek. Az első félidőben nyomást gyakorolt ránk a Ferencváros, hazai pályán nagyon jól kezdték a mérkőzést. A második félidő úgy érzem már kiegyenlített volt, sőt nekünk is voltak lehetőségeink, például mikor Sidibe éppen elfejelte a labdát Bódi elől. Nagyon szép volt Bódi Ádám szabadrúgása. Szerintem igazi rangadót láthattunk, volt benne minden, bár én még azért két piros lapot hiányoltam. Érdekes volt, hogy a szabadrúgás előtt kérdezték a kollégák, miért nem Tisza rúgja? Mondtam, hogy azért, mert Bódi be fogja rúgni. Bíztam Ádámban, és végül sikerült gólt szereznie.


Lombard Pápa – Pécsi MFC 0-2

Kovács László, Pápa: – Ma nem volt kényelmes a Lombard Pápa kispadja, ez biztos. Az első pillanattól kezdve lassan, körülményesen játszottunk, hiányzott a csapatomból a kreativitás. Ez sajnos az egész mérkőzésre igaz volt. Azonban a legjobban az fájt, hogy a játékosaimon nem láttam azt a tüzet, ami a Haladás és a Diósgyőr ellen megvolt. Nyilván ezt lehetne magyarázni különböző okokkal… Úgy érzem, jó néhány játékos fejben már nagyon messze van Pápától.

Robert Jarni, Pécs: – Idegesen kezdtük a mérkőzést és az első félidőben túl lassan játszottunk. A második játékrészben már több tűz és akarat volt a játékunkban, amit sikerült felgyorsítanunk. Ismét bizonyosodott, hogy vannak minőségi játékosaink, akik el tudnak dönteni egy meccset.

(forrás: papa-ma.hu)


Győri ETO – Szombathelyi Haladás 3-2

Miriuta László, Győr: – Szeretnék gratulálni a játékosaimnak a mai teljesítményükhöz. Az egyik szemem sír, a másik pedig nevet, mert itt sajnos vége van… Nagyon szomorú vagyok, ez a győzelem csak a szurkolóknak és a játékosoknak szól. Szerintem mindkét csapat jól játszott, helyzeteket dolgozott ki, de összességében megérdemeltük a győzelmet. Még van három mérkőzés, nem egyszerű a helyzet, ide már nem edző kell, hanem pedagógus.

Mészöly Géza, Haladás: – Nagyon sajnálom a csapatot, hiszen játékban hihetetlenül nagyot produkált, de tudjuk, hogy a futballt gólra játsszák. Sajnos a védekezésben elkövettünk nagy hibákat, amiket azonnal kihasznált a Győr. Az első félidőben, egy-egynél nekünk lett volna esélyünk gólt szerezni. Sajnos mindkét félidő elején gólt kaptunk, de ennek ellenére jól játszottunk. A Győr talán idei legjobb teljesítményét nyújtotta, és mégis felül tudtuk múlni őket, ez pedig mindent elmond. A helyzetkihasználásnál sokkal jobban kell koncentrálni.


Bp. Honvéd – Kecskemét 2-0

Marco Rossi, Honvéd: – Végig koncentráltan futballoztunk, annak ellenére is, hogy elöl voltak hibák a befejezéseknél. Mindent megtett a csapat a három pontért, amire nagyon nagy szükségünk volt. Nem éreztem azt a szünetben, hogy nyertünk volna, mert akadtak hibáink, például a meg nem adott gólnál, de szerencsére ezekért nem fizettünk nagy árat. A győzelemmel javultak az esélyeink a kiesés elleni harcban.

Bekő Balázs, KTE: – Nem lehet sok mindent mondani, nem a mi meccsünk volt. Az első félidőben érzelmek nélkül játszottunk, kicsit olyan érzésem volt, hogy valami elveszett a bemelegítés és a kezdés között. Olyan hibákat követtünk el, amit a hazaiak kihasználtak. A második félidő kicsit jobb volt, nagyjából látszott, mit tudunk, de ez többre nem volt elég. Ma fejben, koncentrációban éreztem gyengébbnek a csapatot, de ezek is mi vagyunk. Jobb volt ma a Honvéd, ezt el kell ismerni, gratulálok nekik.

(forrás: kecskemetite.hu)


Dunaújváros – Diósgyőr 0-0

Artner Tamás, DPASE: – Azt hiszem, a mai meccsen csak a gól hiányzott. Nem számoltam a ziccereket, de ha hat- vagy hét-nullára nyerünk, egy büdös szót nem szólhatott volna a Diósgyőr. Sajnos óriási ziccereket hagytunk ki, remélem, nem ez fog hiányozni a végelszámolásnál, mert rengetegszer megnyerhettük volna ezt a meccset. Böőr Zoltán játékából a gól hiányzott, volt három-négy óriási ziccere, de remélem, a következő mérkőzésen ezek be fognak menni. Nem csak ő rontott, mert ott volt Grubjesics és Jakab Dávid hatalmas helyzete is. Őrület, hogy a második félidőben mennyi helyzetünk volt, ott tudtunk lenni végig a Diósgyőr kapuja előtt. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtuk megnyerni a meccset. Úgy látom, jó formában van a csapat, és ha ezeket a lehetőségeket berúgjuk, akkor meg fogjuk oldani a bennmaradást.

Vitelki Zoltán, DVTK: – Védekezésben jó teljesítményt nyújtottunk, gratulálok a srácoknak, ezt a részét megoldották. Ha egy picit más felfogásban tudtunk volna támadni, és azokat a ziccereket be tudtuk volna lőni, amelyek adódtak, akkor biztos, hogy sikerül elérni a győzelmet. Egy ilyen helyzetben lévő csapatnál teljesen normális, ha támad, lehetett is érezni, hogy akarnak a játékosok, de úgy gondolom, az egy pont igazságos. Ez egy profi világ, nyilván minden sérülés sajnálatos, de meg kell oldalunk.


Nyíregyháza Spartacus – Újpest 2-4

Mátyus János, Nyíregyháza: – Beszélhetnék sok mindenről, ami a múlt héten, Újpesten történt a pályán, illetve arról, ami Nyíregyházán történt, de mivel még nem vagyok a magyar foci reformere, csak a Szpari vezetőedzője, ezért két dolgot mondok: először is szeretnék gratulálni az Újpestnek, és a saját csapatomnak is. Úgy gondolom, Magyarországon nem jellemző, az hogy kettő-négyes eredmény után a szurkolók fennhangon köszöntik a fiúkat. Ez mindent elmond a mai teljesítményünkről, szerintem.

Nebojsa Vignjevics, Újpest: – Általánosságban nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Úgy gondolom, a fiúk kihozták magukból a maximumot az első és a második félidőben egyaránt. Megvoltak a helyzeteink, és szerencsére sikerült is gólra váltani őket. A harmadik gól után nagy nyomást helyezett ránk a Nyíregyháza, de a negyedik találatot követően már sokkal könnyebb helyzetben voltunk. Elégedett vagyok a csapat teljesítményével, és gratulálok a játékosoknak.


MTK – Puskás Akadémia 1-0

Garami József, MTK: – Nehéz mérkőzést játszottunk. Az első játékrészben elég szépen voltak helyzeteink, de később volt a Puskás Akadémiának is. Mindkét csapat hullámzó teljesítményt nyújtott, de nyerni akart. Amikor megszereztük a vezetést, a Puskás egyenlíteni akart, mi pedig szerettünk volna még egy gólt rúgni, úgyhogy változatos mérkőzés volt. Természetesen nagyon örülünk, hogy sikerült nyernünk, mert ez egyfajta biztonságot ad a csapatnak, hiszen a dobogós helyezések nemzetközi szereplést jelentenek.

Benczés Miklós, Puskás Akadémia: – Igazából komoly helyzeteket nem sikerült kiharcolnunk, voltak átlövéseink, és sokat tettünk azért, hogy az MTK térfelén játsszunk. Közben szerkezetet is váltottunk, gyakorlatilag már öt támadóval játszottunk. Azt gondolom, a helyzetek számában felvettük a versenyt az MTK-val, de az első félidőben nagyobb ziccereket dolgoztak ki, ezért megérdemelten nyerték meg a találkozót.