NB I

60 ezer a legdrágább jegy a döntőre

A kupamérkőzésre minden szektorba kizárólag szurkolói kártyával lehet belépőket vásárolni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Nyilvánosságra hozta a május 20-án sorra kerülő Magyar Kupa-döntő jegyinformációit az MLSZ. A Videoton–Ferencváros mérkőzést a zöld-fehérek otthonában, a Groupama Arénában rendezik 20 órától. A belépők értékesítése május 8-án, 14 órakor kezdődik.

Minden szektorba kizárólag szurkolói kártyával (futballkártyával és klubkártyával) lehet jegyeket vásárolni.

A Ferencváros szektoraiba az FTC végzi a jegyértékesítést, míg a Videoton FC szektoraiba, valamint a semleges szektorokba az MLSZ értékesíti a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint a Ticket Express hálózatában.

A Ferencváros szurkolói a B1-B3 és C1-C5 szektorokba vásárolhatnak belépőket Fradi-kártyával, míg a Videoton FC szurkolói Vidi-kártyával a D3-D4 szektorba válthatnak jegyeket.

A semleges szurkolók (futballkártyával vagy más klub kártyájával) az A1-A2, és E-szektorokba válthatnak jegyeket (ide a Ferencváros és Videoton FC klubkártyájával nem lehet belépőket vásárolni).

A semleges szektorokba jegyet váltó nézők nem vihetnek magukkal és nem használhatnak semmilyen klubjelképet, zászlót vagy klubhovatartozásra utaló eszközt.

A belépők 1750-5500 forintba kerülnek. Külföldi állampolgárok az interneten nem, csak jegyirodában tudnak jegyet vásárolni, útlevelük bemutatásával. A mérkőzés napján a jegyvásárlásra a helyszínen nem lesz lehetőség.

A Sajóbábony VSE – Jászapáti FK Amatőr Kupa-döntőt az MK-finálé előtt, 15 órától rendezik. Kapunyitás 14 órakor lesz. Az Amatőr Kupa-döntőre való belépéshez is szurkolói kártyára van szükség.

Olvasói sztorik