NB I

Provokált a Fradi százmilliós légiósa?

Egy miskolci cikk szerint gólja után a diósgyőri szurkolókat hergelte a spanyol David Mateos.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Ferencváros spanyol légiósa színvak, vagy szerény kultúrkörből érkezhetett hazánkba, mert a 350 fős diósgyőri szurkolótábor előtt ünnepelt az ajándékba kapott tizenegyesesből szerzett gólja után – írja a boon.hu.

Érdekes események történtek a Ferencváros–Diósgyőr mérkőzés 29. percében. Előbb Erdős József játékvezető úgy fújt be egy tizenegyest a hazai együttesnek, hogy háttal állva nem láthatta az esetet, amit megtorolt, és a közelben sem nagyon volt asszisztense.

A büntetőt David Mateos belőtte, majd a piros-fehér vendégtábor felé vette az irányt, kiintett és kikiabált feléjük. Minden bizonnyal nem arra tanították a Real Madridban nevelkedett védőt, hogy a gólja után az ellenfél szurkolóit hergelje és előttük ünnepeltesse magát, vagy ami talán még rosszabb, ezt a mentalitást esetleg már hazánkban szippanthatta magába…

Az egy perccel korábban még „sasszemű” bírók itt azonban félre nézhettek, ugyanis hárman (a játékvezető és a néhány méterre ott tartózkodó két asszisztens) sem vettek tudomást a spanyol légiós sportszerűtlen tettéről.

Az esetről az MLSZ TV egyvideót is feltöltött a YouTube-csatornájára, ennek fényében különleges figyelmet kaphat a fegyelmi bizottság következő ülése és az ott születendő határozatok – írja a Borsod Online.

Olvasói sztorik