NB I

Mateos egy vagyont keres?

Állítólag csúcsbérért, évi 122.5 millió forintért focizik a Fradiban a spanyol védő.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

David Mateos az FTC és az NB I egyik, ha nem a legjobban fizetett játékosa. A klub nem erősítette meg, de a Bors úgy tudja, a spanyol védő évi 400 ezer eurót (122,5 millió forintot) keres.

Egyre több információ kering arról, milyen magasak a fizetések a gyengécske NB I-ben, mégis kisebb meglepetéssel ér fel, hogy egy védő lehet a legjobban kereső játékosa a magyar bajnokságnak. A napilag úgy tudja, hogy a Ferencváros spanyol futballistája havi 33 ezer eurót, vagyis tízmillió forintot vihet haza.

A klubnál nem erősítették meg az értesülést, sőt túlzónak találták az információt, hogy a játékos a legmegbecsültebb alkalmazottak közé tartozik, de közismert, hazánkban ebben a témában megszokott az adatok bizalmas kezelése.

A 27 éves védő nagy reményekkel érkezett a Fradihoz a Real Madrid Castillától 2013 szeptemberében. Az előző idényben alapembernek számított, ám az ősszel néhány bajnokin Thomas Doll vezetőedző már csak a kispadra ültette. Eddigi teljesítményével egyáltalán nem tűnt ki a magyar mezőnyből, a télen fel is vetődött, hogy csapatot vált.

A spanyol másodosztályú Betis érdeklődött iránta, ám végül anyagi okokból nem élt a lehetőséggel. Mateos tehát tavasszal is a Fradiban futballozik majd, ám a nagy versenyhelyzet miatt továbbra sem lesz bérelt helye a kezdőcsapatban.

Olvasói sztorik