NB I

Ingyenes biztosítás a Fradinál

A szurkolói kártyával rendelkezőkre a hazai mérkőzéseken újabb kedvezmények várnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Mint ismert, a Fradi közel 55 ezer, kártyával rendelkező szurkolójának április 28-tól kedvezményeket biztosít az országban több mint hétszáz elfogadóhelyen. A rendszer tagja több nagy cég, köztük a MOL, a Burger King és a Saxoo is. A futballstadion névadó partnere, egyben a csapat exkluzív partnere, a Groupama Garancia Biztosító szintén csatlakozik a Fradi Szurkolói Kártya Kedvezményrendszerhez.

A Groupama Aréna névadó támogatója az együttműködés keretében egyedi baleset-biztosítást kínál a szurkolók számára: a Groupama Garancia Biztosító a Fradi szurkolói kártya tulajdonosait április 16-tól a mérkőzésnapokon az aréna területén ingyenesen biztosítja. A szurkolók először most szombaton, a Diósgyőr elleni találkozón részesülnek a biztosító által nyújtott, akár 100 ezer forint térítési összegű baleset-biztosításban, amely automatikusan jár minden Fradi Szurkolói Kártyával rendelkező nézőnek, akik mérkőzésnapokon a Groupama Aréna területére belépnek.

A baleset-biztosítás további részleteiről, a szolgáltatásokról és a szolgáltatási igény bejelentésének lehetőségeiről további információ érhető el a Groupama Garancia Biztosító honlapján.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik